Page content

Webinar: 9 Direct Toepasbare OmzetVerhogers Voor Een TOP Omzet In 2015 (zonder dat geld je drijfveer wordt)

Webinar: 9 Direct Toepasbare OmzetVerhogers Voor Een TOP Omzet In 2015 (zonder dat geld je drijfveer wordt)

Wat zijn jouw concrete doelstellingen voor 2015? Een korte enquête binnen mijn eigen uitgebreide netwerk van ondernemers gaf het misschien wel verrassende resultaat:

  • 89% wil meer omzet in 2015 ipv meer klanten
  • slechts 3% wordt getriggerd door info om te leren hoe je meer klanten krijgt

Frappant als je het zo bekijkt. Want per definitie weet ik zeker dat niemand van mijn klanten noch volgers geld als reden heeft om te ondernemen. Ongetwijfeld geldt dat ook voor jou!

 

Waarom dan toch meer omzet als drijfveer?

  •  Geld geeft je meer mogelijkheden om te doen wat je echt wil. Het is veel leuker als je niet hoeft te kiezen tussen een keer uiteten of een nieuwe jurk
  •  Geld koopt letterlijk tijd. Minder klanten zorgt voor een meer relaxe businessmodel en veel meer echte aandacht voor de klanten. Win-win voor beide partijen
  •  Geld geeft je de mogelijkheid goed te doen voor anderen die het minder hebben. Zowel dichtbij huis als goede doelen. Als je genoeg hebt voor jezelf en je naasten, ga je veel sneller delen.
  •  Geld maakt alles nu eenmaal makkelijker. Degene die zeggen dat geld niet belangrijk is hebben ofwel een acuut tekort en vergoeilijken het op die manier of hebben er genoeg van.
  •  Geld geeft je de mogelijkheid te kiezen voor de begeleiding en mentoring die je echt wil en te investeren in de groei van je bedrijf en jezelf
  •  Geld stelt je in staat om een reserve op te bouwen waardoor je veel meer rust ervaart in je leven

 

Het gaat dus niet om de omzet of het geld op zich. Wel met hetgeen je ermee kan doen.

 

De meerderheid van mijn klanten willen een leuker leven voor zichzelf en daarnaast ook de wereld een stukje beter of leuker maken door hun expertise.

Klinkt dit allemaal super, maar vraag je je af hoe je dit concreet waarmaakt zonder dat je ’t gevoel krijgt op geld belust te zijn?

 

Maandag 12 januari om 19.30 geef ik hierover een gloednieuw webinar:

 

9 OmzetVerhogers Die Je Direct Kan Toepassen Zodat Je In 2015 De Omzet Realiseert Die Je Echt Wil (en ongetwijfeld zelfs meer).

 

Wat je leert:

– De nummer EEN reden waarom je vandaag niet de omzet realiseert die je echt wil en wat je daaraan kan doen

– 9 concrete omzetverhogers die je direct kan toepassen voor instant resultaat

– Hoe Omzet niet het belangrijkste is van ondernemen, maar je het wel op de juiste manier aandacht geeft (zonder dat het dus om het geld draait)

– DE methode om je omzet instant te verhogen die simpel lijkt, maar door 95% van de ondernemers verkeerd en zonder resultaat wordt toegepast.

 

Meedoen kan simpelweg door je in te schrijven via deze link:

Ik schrijf me NU in voor het gratis webinar

 

 

Ik kijk er nu al naar uit je maandag LIVE te spreken! Er wordt geen opname gemaakt, maar er is wel genoeg ruimte om al je vragen te stellen.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: