Page content

"Women are the best investment for the future" Lees hier waarom

“Women are the best investment for the future” Met deze quote begon deze ochtend de JCI Summer Summit die ik bijwoon hier in New York. Natuurlijk is dat op een ander level gestoeld (de Summit gaat over het bereiken van de Milleniums Development Goals en is in samenwerking met UN), toch dacht ik instant aan de vrouwen uit de Klantenmagneet Programma’s.

Nee natuurlijk wil ik daarmee geen vergelijk maken met ontwikkelingslanden, maar ook in ons land is het heel normaal dat vrouwen niet genoeg verdienen voor een financieel onafhankelijk leven. Een omzet van 6-cijfers per jaar is echt het absolute minimun, ook al vinden sommigen dat zelfs way over the top.

Waarom is dat zo belangrijk?

Om zoveel redenen en daar heb ik al een artikel aan gewijd dat je kan terugvinden op www.innerOUT.be. De vergelijking gaat dat ook in de Westerse wereld vrouwen de toekomst van de economie zijn en dat investeren in jouw zaak als vrouwelijke ondernemer belangrijk is voor de toekomst! Mijn missie om met innerOUT zoveel mogelijk vrouwen de kans te geven te leren hoe ze dat doen net zoals ik dat zelf leer en in praktijk breng, gaf mij deze ochtend een fantastisch gevoel. Mijn bijdrage aan de MDG ::)

Maar er was nog veel meer inspiratie!

Zo was er Wayne Clarke die behoort tot de absolute top in HR en die wereldwijd onderzoek heeft gedaan naar de magie van succesvolle bedrijven. Hij vertelde dat als je op de beurs wil investeren, je het minste risico loopt door te kiezen voor ondernemingen die een duidelijke mening en visie hebben voor de toekomst. Die met andere woorden hun bouwstenen heel duidelijk gefundeerd hebben.

In zijn betoog ging het over multinationals, maar ook voor kleine ondernemingen, zelfs eenmanszaken is dat een gouden regel!

Enkel door die fundamenten ijzersterkt in beton te gieten, ben je in staat de markt te openenen voor jouw product of dienst.

Wat dat oplevert?

voorsprong op de concurrentie
in staat zijn goeie prijzen te vragen EN te krijgen
klanten die jou vinden ipv dat jij hen moet zoeken

Wil jij ook aan de slag met jouw bouwstenen? En als vrouwelijke ondernemer dat verschil maken?
Doe dan mee aan de VIPKlantenMagneet in augustus.

Je leert tijdens die dag alle bouwstenen die nodig zijn om ook jouw bedrijf fors op de kaart te zetten te bouwen.  Zodat ook jij voortaan spontaan aanvragen krijgt via LinkedIN, wordt doorverwezen door (bijna) onbekenden, ook jouw website goed betalende klanten oplevert….

En jij het najaar start met de basis voor die omzet van 6-cijfers! Gewoon, omdat ook jij dat waard bent!


Meer weten?

VIPKlantenMagneet

Op jouw succes!

Petra Mertens
Business Coach voor ondernemende vrouwen

Ik help ondernemende vrouwen een bedrijf met een omzet van minstens 6-cijfers (per jaar, per maand,… ) neer te zetten. Financieel onafhankelijk voor het leven van je dromen!

www.innerOUT.be

Comment Section

0 reacties op “"Women are the best investment for the future" Lees hier waarom

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: