Page content

Een extra speciaal cadeau voor jou naar aanleiding van mijn jurering in het ondernemersatelier

Vorige week was ik één van de juryleden van het Limburgs Ondernemersatelier. Ik vond het werkelijk een héle grote eer! 12 ondernemers in spé kwamen hun businessplan voorstellen. Er hing dus best veel adrenaline in de zaal…

Stuk voor stuk hadden ze prachtig uitgewerkte ideeën en hadden ze lang en goed nagedacht over hun idee. Het is natuurlijk ook heel spannend om een onderneming te starten.

Herinner jij je trouwens nog hoe dat was? Welke stappen je hebt gezet? Hoe dat voelde?

Kriebels in de buik, soms slapeloze nachten, maar vooral héél veel goesting. Zo was het bij mij 3 jaar geleden.

Wat was goed?

Wat goed was, was dat elke deelnemer stuk voor stuk met veel passie en enthousiasme vertelde over zijn of haar nieuwe uitdaging. Je voelde dat heel hun hart erin ligt en dat ze staan te popelen om nu echt hun vleugels uit te staan om het te gaan maken in de ondernemerswereld. Geweldig dat ik daarvan deel mocht uitmaken!

Even op een rij:

 • veel aandacht voor de cijfers
 • geen zotte kosten qua opstart
 • goed nagedacht over het idee


Wat kon er beter?

Een aantal dingen miste ik ook. Zaken waarvan ik heb geleerd dat ze essentieel zijn om te slagen met je bedrijf. Om van hobby naar ondernemer (en een goed inkomen verdienen) te gaan.

Even op een rij:

 • geen duidelijk afgebakende doelgroep
 • geen uitgetekend plan voor online aanwezigheid (website als visitekaartje, etc)
 • niet direct een idee van waar die 1ste (en volgende) klanten concreet zullen komen (en dus ook geen idee hoe concreet omzet te genereren)

Het is iets dat ikzelf herken: ik ben op exact dezelfde manier gestart. Logisch ook want het is de informatie die je via de traditionele kanalen meekrijgt als je info inwint over het opstarten van een onderneming.

Wat heeft dit met jou te maken?

Weinig en veel.

Weinig omdat jij waarschijnlijk wel al weet hoe je die grote vis in die kleine vijver wordt. Indien niet, dan raad ik je van harte aan om de gratis E-course: 3 geheimen voor meer klanten met minder moeite te volgen. In slechts een paar korte lessen lees je wat er nodig is om voortaan met je ideale klanten te werken.

Veel omdat ik heel regelmatig nog solo-ondernemers ontmoet die worstelen met het genereren van omzet en het aantrekken van (ideale) klanten. Het blijft voor velen een struikelblok en het houd je bedrijf dus ook klein.

Ik wil daar graag iets aan veranderen. Ik wil dat meer solo-ondernemers het geheim leren van ‘Verkopen zonder Verkopen’.

Echt waar, ik meen oprecht dat het mijn grootste wens is dat alle solo-ondernemers een systeem gebruiken dat hun een constante klantenstroom en een stabiel inkomen garandeert.

Daarom mijn cadeau.

Op woensdag 13 maart om 20u geef ik een Gratis Online Training.

Het thema is: Hoe je in 3 stappen leert verkopen zonder dat je een verkoper bent (en hiermee je omzet en aantal klanten 50% laat stijgen).

Het is hetzelfde systeem dat ik dagelijks gebruik en dat garant is voor de snelle groei van innerOUT. Het is dus zeer waardevolle info die ik je je in de Online Training meegeef.

Wat je leert:

 • Hoe je geïnteresseerden effectief klant maakt (ipv dat het enthousiasme wegebt)
 • Hoe je verkopen fun en plezierig en een constant onderdeel van je bedrijf maakt (absolute noodzaak om te groeien)
 • Wat je wel en niet mag zeggen in een gesprek
 • Een authentieke en leuke manier om om te gaan met de prijsvraag (op een manier dat je prospect JA zegt tegen je goedgeprijsde aanbod ipv dat hij afhaakt)
 • Wat er nodig is voor een hoge conversie (en dus meer klanten en meer omzet met minder moeite en minder tijdverlies)
 • Hoe je afraakt van cold calling of gratis intakegesprekken

De Gratis Online Training is voor jou als je het beu bent om te wachten op klanten, maar je een afkeer hebt aan cold calling en je potentiële klanten najagen.

Het aantal plaatsen is door de techniek beperkt. Snel zijn is dus de boodschap! Aanmelden doe je hieronder

Ik spreek je graag as woensdag 13 maart om 20u.

 

Comment Section

0 reacties op “Een extra speciaal cadeau voor jou naar aanleiding van mijn jurering in het ondernemersatelier

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: