Page content

HET succesingrediënt dat je van Victoria Beckham leert (+ tijdelijk gratis Droombedrijf Werkboek)

HET succesingrediënt dat je van Victoria Beckham leert (+ tijdelijk gratis Droombedrijf Werkboek)

Wist je dat een mega succesvol bedrijf uitbouwen niks met je marketing of je dienst / producten te maken heeft?

Victoria Beckham staat op nr 1 van meest succesvolle ondernemers in de UK. Beckham die als spice girl vooral gezien werd als de niet echt slimme vrouw van een bekende voetballer. Zij staat op nr 1 met haar bedrijf met een groei van…. hou je vast 3000% en intussen 100 man personeel.

 

Haar geheim?

 

Desire to succeed. Ze was en is zo vastbesloten om een succesvolle zakenvrouw te zijn dat ze er echt alles aan heeft gedaan om dat inderdaad te bereiken.

Ter vergelijking: Paul Smith staat helemaal onderaan in diezelfde lijst….

Vergis je niet: desire is niet hetzelfde als passie. Bij Desire gaat het erom dat je heel goed weet hoe jouw leven en bedrijf eruit moeten gaan zien. Je weet zo ontzettend goed wat je wil dat je echt alles uit de kast haalt om het te doen slagen. There is no other way….

Hoe zit dat bij jou? Hoe groot is jouw desire om je Droombedrijf te realiseren?

Om in het Engels te blijven: welke extra mile zet jij ? Wanneer geef jij op? en wanneer vind jij dat het mee dan voldoende is geweest wat je hebt gedaan terwijl je diep van binnen weet dat je je volledige potentieel nog niet half hebt bereikt?

Een bedrijf uitbouwen vraagt, naast de nodige skills en passie, determinatie en dedicatie. Je immense verlangen zorgt ervoor dat je steeds weer opnieuw verder bouwt. En dat je elke dag opnieuw doorzet, ook al loopt het niet zoals je je dat voor ogen had gehouden.

 

Elke kapper liep ik langs

Toen ik pas begon met mijn zelfstandige activiteit was dat nog met Kleur & Stijlanalyses. Ik heb zelfs een make-up cursus gevolgd om m’n aanbod naar imago compleet te maken.

Hoewel mijn laatste (en vorige) baan een marketingfunctie was, had ik helemaal géén idee hoe ik eraan moest beginnen om mezelf zichtbaar te maken buiten mijn vriendenkring.

Netwerken ging me te traag en dus bedacht ik iets anders: een samenwerking met de kappers hier in de stad.

Zij hadden al contact met mijn ideale klant en ik kon hen iets extra’s bieden.

Gezien ik nooit eerder zoiets had gedaan, vond ik het doodeng om bij de eerste kapper binnen te stappen. Maar ik deed t wel en zette door. Resultaat was dat ik bij verschillende kappers mini sessies mocht verzorgen!

 

Ik kan je wel vertellen dat het niet alleen maar een succesverhaal was want uiteraard zeiden er meer kappers NEE ipv YES.

 

Was het het leukste dat ik ooit heb gedaan?

 

Nee, maar ik zou het vandaag wel opnieuw doen! Want door deze aanpak had ik wel de klanten die ik wilde en kon ik doen wat ik toen het liefst deed.

 

Jij moet het zelf doen

Desire to succeed kan ik (of niemand) je leren of bijbrengen. Dat heb je volgens mij of dat heb je niet.

Wat wel kan, is je helpen om je echte Droombedrijf te realiseren!

2015 komt in zicht en ik wil echt dat jij er met een kick-start aan begint. Daarom heb ik een heel speciaal cadeau voor jou: jij kan via deze link Jouw Persoonlijke Werkboek downloaden.

 

Download hier Jouw Persoonlijke Exclusieve Werkboek

Dit is niet zomaar een gratis cadeau! Nee, dit is het volledige werkboek van mijn 2-daagse Steps2Success Event!

Omdat ik jou ook die stappen naar succes wens, is het exclusieve werkboek tijdelijk gratis beschikbaar zodat jij aan de slag kan met de oefeningen !

 

Op jouw Droombedrijf,

Klik gerust eens door onze categorieën heen: