kathleen-en-tim-genieten-jaren-hard-werken-eindelijk-onbezorgd-vakantie
arrow_drop_up arrow_drop_down
8 augustus 2016 
in Groei

Kathleen en Tim genieten na jaren hard werken eindelijk van onbezorgd vakantie

Kathleen en Tim hebben zonnigere oorden opgezocht. Ze vieren deze keer bijna onbezorgd vakantie.

Een héle week lang.

Wat tot vorig jaar écht geen evidentie was.

Want ze waren eigenlijk altijd aan het werk. Tijd voor vrienden of sociaal contact was er nauwelijks.

Kathleen vertelt dit:

Toen ik deze review schreef was ik heel enthousiast maar zag me nog steeds niet zelf in een coaching traject stappen. Wij zouden de geleerde technieken zelf wel integreren. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn? Er zat ook geen haast bij want ons bedrijf bestond toen bijna 5 jaar, we hadden het heel druk en verkochten onze projecten met gemak.

Een aantal gesprekken met mijn partner Tim en Petra later zijn we toch in een zes maanden Queen Mastery traject gestapt en ook al zijn we er nog niet helemaal, ons leven en ons bedrijf zijn hierdoor positief veranderd.

We hebben onze diensten, ideale klanten, marketing en verkoopsgesprekken herbekeken en werken nu op een manier die ons meer voldoening geeft.

Petra heeft ons de tools gegeven om ons bedrijf van re-actief naar pro-actief te transformeren en dat is een wereld van verschil. Het was, en is nog steeds, hard werken en af en toe best confronterend maar we voelen nu al dat onze inspanningen resultaat opleveren. Zalig! :)

In groep of 1-1?


Ik zag in eerste instantie op tegen groepscoaching en zag meer in 1 op 1 coaching maar ik weet nu ook waarom Petra de nadruk legde op de kracht van de groep. We zaten in een groep met zeer diverse ondernemers die elkaar ondersteunen en allemaal op een andere manier naar de dingen kijken. Op deze manier leer je ook van elkaar en kan je elkaar motiveren.

Kan je het alleen?

Hadden we het dus ook zelf kunnen doen? Misschien, maar de steeds terug komende vragen van Petra als: waar sta je, wat heb je nog gedaan, wanneer komt het volgende eraan, enz… en de groep zorgen ervoor dat alles in een stroom versnelling komt.

Als we dit alleen hadden proberen doen vrees ik dat het allemaal veel langer geduurd zou hebben en niet zo diep zou zijn gegaan. Zes maanden leken bij de start heel lang en van mij mocht het toen sneller gaan maar je krijgt zo veel informatie tijdens die tijd dat we nog een tijdje nodig hebben om alles te verwerken.

Blij dat we de uitdaging aangegaan zijn, ons bedrijf lijkt elke dag een beetje meer op een droombedrijf”

Meer weten over Tim en Kathleen? https://www.facebook.com/MISTimages/?fref=ts

Over de schrijver
Petra coacht al jaren ambitieuze onderneemsters die TOP zijn in hun vak en 1-1 werken met een volledig nieuwe sales & marketing aanpak. Zodat je ook als je 1-1 werkt je échte DROOMbedrijf realiseert. Met de omzet & de vrijheid van een online ondernemer. Zodat je als ambitieuze vrouw nooit nog moet kiezen tussen je ambities en een leuk leven! Terwijl je wél 1-1 blijft werken én je je klanten nog beter helpt.
Reactie plaatsen

We use cookies