Page content

2 manieren om te leren hoe je van de bezoekers van je website, klanten maakt

Heb jij geïnvesteerd in een website? En levert die jou weinig of geen aanvragen laat staan klanten op?

Frustrerend is dat!

Ik herken het gevoel maar al te goed. In het begin van innerOUT had ik een leuke website en kreeg ik daar ook vaak complimenten over. Leuk, maar ik wilde natuurlijk wel klanten en opbrengsten! Dat leek echt veel makkelijker gezegd dan gedaan want in praktijk kreeg ik zelden of nooit een vraag via de site. En de workshops die ik toen organiseerde, kreeg ik al helemaal niet vol.

Veel bezoekers en geen conversie was mijn verhaal.

Gelukkig kwam ik op mijn zoektocht terecht bij Stijn & Rogier van de Next Trainer (www.thenexttrainer.nl). 2 Nederlandse mannen uit Breda die me een héél andere kijk leerden op het begrip website.

Wennen was het! Want de lay-out bleek hélemaal niet het allerbelangrijkste. En nog meer: een nieuwe website hoefde geen stukken van mensen te kosten.

Ik geloofde eerlijk waar nooit dat het zou werken. Een website voor zo’n laag bedrag en die ging mij wel klanten en omzet opleveren? Toch was ik héél getriggerd en ging ik met hen aan de slag.

Intussen kan ik volmondig uit eigen ervaring zeggen dat het werkt. JA echt werkt. Ik krijg veel vragen én ook héél goed betalende klanten door de website van innerOUT! De site is een groot stuk van mijn marketingtaart voor mijn constante klantenstroom en die omzet van 6-cijfers per jaar, per maand….

In de optiek dat alles beter kan, deed ik vorige week een website review met Stijn. Omdat het zo ontzettend waardevolle info is, hebben we er een video van gemaakt. Zodat ook jij de tips die ik kreeg om www.innerOUT.be nog klantenmagnetischer te maker, direct kan toepassen. Want ook jij wil natuurlijk die constante klantenstroom en die omzet van 6-cijfers!

Op jouw klantenmagnetische website! Succes!

Petra

PS: wil je nog meer weten ? Doe dan mee met het webinar dat Stijn geeft samen met mij:  “3 valkuilen waardoor bezoekers van je website nooit klant worden” :  http://innerout.be/webinar-valkuilen

 

Hier vind je de video:

Comment Section

0 reacties op “2 manieren om te leren hoe je van de bezoekers van je website, klanten maakt

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: