Weet jij waarom je doet wat je doet als solo-ondernemer? (met unieke aanbieding die vanavo
arrow_drop_up arrow_drop_down
5 november 2013 
in Groei

Weet jij waarom je doet wat je doet als solo-ondernemer? (met unieke aanbieding die vanavond vervalt)

Heb jij een antwoord op mijn vraag: ‘Weet jij waarom je doet wat je doet als solo-ondernemer?’

 

Het lijkt een erg triviale vraag, maar dat is het niet. Deze vraag levert mijn klanten steevast hoofdbrekens en slapeloze nachten op.

 

En dus ben ik heel benieuwd om te weten hoe dat bij jou is.

 

Als ik deze vraag stel, heb ik het trouwens niet over de systemen en structuren die je gebruikt om je bedrijf als solo-ondernemer te laten groeien, ook al zijn deze uiteraard wel super belangrijk.

 

Nee, ik heb het over jouw bestaansreden als solo-ondernemer.

 

Wat is de reden dat jij ooit met je bedrijf bent begonnen?

 

Tegenwoordig horen we vaak spreken over missie. Het is bon-ton om te geloven dat we hier op aarde zijn met een reden, dat we allemaal een hoger doel hebben te vervullen. Het klinkt allemaal nogal zweverig en voor ons als nuchtere Vlaming is dat soms nogal een ver-van-ons-bed-gebeuren. Maar toch zit er waarheid in…. 

 

Mijn missie vinden was een missie op zich

 

Ik kan je vertellen dat het idee dat we allemaal een hoger bestemd doel hebben, me jarenlang alleen maar heeft verlamd. Want ik wist totaal NIET wat dat hoger doel dan precies moest zijn.

 

Onrust had ik wel in overvloed en telkens als het mis ging in een job, ging ik de wereld veranderen. Mijn ex-man werd er geloof ik helemaal idioot van als ik met alweer een nieuw wild plan afkwam.

 

Ik maakte heel veel plannen die niet uitvoerbaar waren en bleef ongelukkig in de mallemolen van een vaste baan. Herkenbaar ?

 

Tot het moment dat er een reorganisatie kwam bij het bedrijf waar ik toen werkte en ik alweer m’n ontslag kreeg (ik had precies een oog om te gaan werken bij bedrijven die in de problemen geraakten).

 

Omdat ik wispelturige bazen en zeurende collega’s beu was, gooide ik het over een andere boeg en begon ik voor mezelf.

 

Het verhaal van de start van innerOUT ken je intussen wel of anders kan je ‘t hier nalezen. Het was in elk geval verre van rooskleurig.

 

Waarom is starten als solo-ondernemer vaak zo moeilijk?

 

Er zijn vele redenen en 1 daarvan is de WWW-valkuil (www is niet gelijk aan world wide  web!) waar ik erg lang intrapte. Als je nog niet weet wat deze is, kan je nog tot vanavond HIER de opname van de Online Training downloaden. 

 

Maar het was zeker en vast niet de belangrijkste reden.

 

Simon Sinek noemt het ‘de ‘ Start with Why‘. WHY ben jij begonnen met je solobedrijf.

 

Ik zal heel eerlijk met je zijn, ik had geen WHY toen ik begon met mijn bedrijf als solo-ondernemer. De enige WHY die ik had was vrijheid en geld verdienen. En laat geld verdienen nu de slechtst mogelijke drijfveer zijn als basis voor succes.

 

Die vrijheid heeft me wel steeds geholpen om door te zetten en genoeg lef te hebben. Want ik wilde vooral niet terug naar een vaste baan en dus was ik creatief genoeg om steeds iets nieuws te verzinnen.

 

Maar echt lef kreeg ik pas toen ik eindelijk het grotere geheel begon te zien en vooral TE VOELEN.

 

Toen ik met de KlantenMagneetProgramma’s startte veranderde alles. Ineens zag ik wat ik echt moest doen en waar ik echt goed in ben: andere solo-ondernemers leren hoe ook zij een goed inkomen kunnen verdienen.

 

Sommige van mijn klanten hebben al een grote WHY als ze starten en die hebben een absolute voorspong. Want het laat hen toe stappen te zetten die ze anders nooit zouden durven. En ze blijven doorzetten, ook als het moeilijk wordt want ze weten exact WHY ze doen wat ze doen. Een voorbeeld daarvan is Nadia Verhaegen van www.purebalance.be. 

 

Bij mij kwam de WHY min of meer toevallig en daardoor heb ik veel tijd verloren. Maar het is een geweldige leerschool geweest want op die manier weet ik wat de echte 1ste stap is om aan te werken met mijn klanten zodat zij net diezelfde missie krijgen zoals Nadia die nog voor de start had.

 

Want intussen ben ik er wel van overtuigd dat inderdaad iedereen een talent heeft.

 

Ben jij nog op zoek naar je echte WHY? Of heb je die wel gevonden, maar slaag je er niet in om daarmee een goed inkomen te realiseren?

 

Tot vanavond kan je hier de Online Training downloaden en gebruik maken van de heel unieke aanbieding voor het BreekDoor Event (www.breekdoor.be). Op 12 & 13 december krijg je de opportuniteit om echt door te breken naar het volgende niveau van jouw bedrijf!

 

De normale investering is op dit moment EUR 497, maar via de speciale link in de Online Training, kan jij deze 2 dagen beleven voor slechts EUR 197. Mijn cadeau aan jou omdat ik vorige week ziek was.

 

Gegarandeerd dat jij in die 2 dagen je WHY ontdekt. En als jij je echte WHY al hebt gevonden, dan leer je  structuren en systemen die ervoor zullen zorgen dat je ook dat goeie inkomen verdient en enkel nog werkt met jouw ideale klanten!

 

Ik kijk er zelf heel erg naar uit en vind het super als jij er ook bent! Het zijn trouwens de 8 laatste plaatsen.

Over de schrijver
Petra coacht al jaren ambitieuze onderneemsters die TOP zijn in hun vak en 1-1 werken met een volledig nieuwe sales & marketing aanpak. Zodat je ook als je 1-1 werkt je échte DROOMbedrijf realiseert. Met de omzet & de vrijheid van een online ondernemer. Zodat je als ambitieuze vrouw nooit nog moet kiezen tussen je ambities en een leuk leven! Terwijl je wél 1-1 blijft werken én je je klanten nog beter helpt.
Reactie plaatsen

We use cookies