Page content

Maak kennis met Nathalie haar verhaal als voorbeeld van lef hebben

Zoals je weet, ben ik ontzettend trots op al m’n klanten. Ik  zet ze dan ook graag in de schijnwerper.

 

In de reeks van ‘Lef hebben’ en jezelf zichtbaar maken als solo-ondernemer is Nathalie Theys een héél erg inspirerend voorbeeld. Ik stel Nathalie dan ook héél graag aan je voor en ik hoop dat jij moed put uit haar verhaal.

 

Want zoals je weet: wat ik (en Nathalie) kan, kan jij ook!

 

Nathalie leert vrouwen strategiën waarmee ze blijven gewicht verliezen zonder ooit te diëten. Als je haar nu ziet, zou je het nooit geloven, maar Nathalie is werkelijk het levendige bewijs dat haar aanpak heel succesvol is. Ze verloor zelf ooit 20 kg en die zijn er nu nog steeds af.

 

Een geweldige business dus want ik ken heel veel vrouwen die worstelen met hun gewicht en hun uiterlijk. Jij ongetwijfeld ook.

 

Toch worstelde Nathalie héél erg met haar bedrijf, ze hield zichzelf ontzettend klein en ondernemen was een constante strijd. Niks plezier of een financieel onafhankelijk leven, wel héél hard werken en torenhoge schuldgevoelens tov haar dochter omdat ze haar niet kon bieden wat ze wilde.

Ze werkte lange dagen aan een uurtarief van EUR 55 / uur, waarvan ze ook nog een behoorlijk % als commissie moest afstaan. Je kan zelf waarschijnlijk wel uitrekenen dat Nathalie heel veel uren diende te werken om überhaupt rond te komen.

 

Eind vorig jaar nam Nathalie deel aan de 2-daagse KlantenMagneetBootCamp en besloot ze in te stappen in het ‘KlantenMagneet JaarProgramma’. Dat was een 1ste héle grote stap die héél veel lef vroeg van haar. Want ze had eigenlijk het geld niet om het te doen, maar ze wist WEL dat ze voortaan een ander en beter leven wilde. Een leven met meer financiële middelen én meer tijd voor haar vriend en dochter.

 

De stappen die Nathalie intussen al heeft gezet en elke dag opnieuw zet, zijn grandioos.

 

Ze vindt elke keer weer nieuwe manieren om echt zakelijk zichtbaar te worden, om véél meer vrouwen te kunnen bereiken.

 

Een paar voorbeelden:

 

  • Ze houdt niet van schrijven, dus overwon Nathalie haar angsten en maakt ze een (wekelijks) videoblog
  • Ze organiseerde een gratis lezing waarop al de 1ste keer +20 geïnteresseerde dames inschreven

 

Hetgeen haar echt het meest lef heeft gevraagd, is om eindelijk goeie prijzen te durven vragen voor wat ze doet. Nathalie werkt nu niet langer meer per uur, maar met goedgeprijsde VIPdagen waarmee ze haar klanten véél beter kan helpen én waarmee zij tijd krijgt om AAN ipv IN haar bedrijf te werken (en op die manier aan haar toekomst).

 

Haar allergrootste angst was dat ze dan helemaal géén klanten meer zou krijgen en dat ze echt letterlijk failliet zou gaan. Héél herkenbaar want dat dacht ik in het begin ook en gelukkig bleek het tegendeel waar te zijn.

 

Want zeg nu zelf. Elke vrouw die zichzelf te zwaar voelt, wil toch investeren in een VIPDag waarin ze leert om blijvend haar overtollige kilo’s kwijt te kunnen?

 

Nathalie haar grote geheim is dat ze echt aan de slag gaat met ALLE tools die ze leert binnen KlantenMagneet én dat ze een beroep doet op haar buddy Tine Vos op de moeilijke momenten.

 

Nathalie weet als geen ander om de pijn en de kost van het constant diëten en jo-jo-en bij haar (potentiële) klanten naar boven te halen. Want elke keer opnieuw een dieet volgen kost niet alleen HOPEN geld, maar ook tonnen frustratie.

 

Als jijzelf niet helemaal blij bent met je huidige gewicht of als je voortaan gewoon gezonder wil zijn (zoals bij mij het geval is) heb ik trouwens alvast een cadeau voor je. Op haar site Nathalie Theys vind je een gratis E-book waarin je leert uit de fouten die Nathalie zelf maakte en hoe jij ervoor kan zorgen dat jij ze NIET maakt. Zeker aanvragen want het is een geweldig geschenk dat Nathalie je daar geef.

 

Wil jij net zoals Nathalie groeien met je bedrijf en met minder tijd meer omzet realiseren?

 

Weet dan nu dat het écht kan.

 

JOUW KlantenMagneetOpdracht:

Schrijf hieronder in het commentaarveld welke acties jij neemt deze week. Inspireer daarmee ook andere solo-ondernemers.

Klik gerust eens door onze categorieën heen: