Page content

Netwerken Als Je Niet Van Grote Groepen Houdt

Netwerken Als Je Niet Van Grote Groepen Houdt

Januari is traditioneel de maand van netwerken. En misschien voel jij je ook verplicht om van event naar event te gaan want geloof je dat dat de enige manier is om je business te laten groeien.

Dat dacht ikzelf ook een lange tijd en dus was ik heel vaak weg. Wat ik eigenlijk niet zo leuk vond als ik heel eerlijk was met mezelf.

Intussen pak ik het anders aan en bereik ik meer met netwerken dan toen ik ongeveer elke avond wel ergens was. Kijk voor de video:

 

Hoe pak jij het dit jaar anders aan?

 

Om succesvol te netwerken en er ook daadwerkelijk klanten mee te krijgen, is het ook van het allergrootste belang dat je het op de goeie manier aanpakt. En vooral ook dat je een sterke marketingboodschap hebt en een effectieve manier voor de follow up.

Omdat januari traditioneel ook cadeautjestijd is en ik alvast begin met mijn verjaardag te vieren (JAAAA ik hou ontzettend van jarig zijn en vier dus steeds voor en na :-)) heb ik iets bijzonders voor jou bedacht.

Ik wil je namelijk heel graag helpen om dit jaar echt de resultaten te realiseren die je voor ogen hebt. Marketing en zichtbaarheid is daarbij absoluut essentieel, maar vaak ook lastig. Het zou zomaar kunnen dat je heel veel tijd stopt in een nieuwsbrief, website, social media…. en je resultaten toch nog steeds bedroevend zijn. Dat kan echt anders…. Een heldere externe kijk geeft je zonder enige twijfel nieuwe bruikbare inzichten.

 

Daarom bied ik jou een GRATIS MARKETING REVIEW aan.

 

 

Wat het is?

  • een volledige scan van de marketing die je nu gebruikt (marketingboodschap, website, Facebook, nieuwsbrief…..)
  • 1 gouden tip die je onmiddellijk kan toepassen voor instant meer resultaat met je acties

Ook al zeg ik het zelf, dit is een super kostbaar en waardevol cadeau! Je begrijpt ongetwijfeld ook dat ik dit niet voor iedereen kan doen omdat het te tijds intensief is.

 

Hoe je hiervoor in aanmerking komt?

 

  •  CLAIM NU je gratis scan (van uitstel komt vergeten en afstel)
  •  vertel kort WIE je bent en WAT je doet
  •  Geef een korte omschrijving van je bedrijf (hoe lang ben je bezig, hoever sta je )
  •  Wat is je grootste uitdaging voor 2015?
  •  Waarom ben JIJ de persoon om dit geweldige cadeau te mogen ontvangen?

 

 

 

button(8)

 

Je hoort dan heel snel of jij bij de gelukkigen bent!

Klik gerust eens door onze categorieën heen: