Ze deed haar prijzen x23, tekende 6 deelnemers in haar gloednieuwe groepsprogramma in 2 we
arrow_drop_up arrow_drop_down
22 december 2014 
in Groei

Ze deed haar prijzen x23, tekende 6 deelnemers in haar gloednieuwe groepsprogramma in 2 weken. Maak kennis met Mieke

Soms val je letterlijk van je stoel

Mieke Momme is zo’n dame die dat effect heeft. Na 30 jaar een eigen succesvolle praktijk als diëtiste vond ze dat het tijd was voor verandering. Aan klanten geen gebrek, maar door het lage uurtarief waarmee ze werkte, was er amper tijd genoeg om voor man, inwonende mama, kinderen en honden te zorgen. Tijd voor zichzelf was er uiteraard niet.

Nu moet het anders! Maar hoe ?


Als Mieke heel erg eerlijk was, dan was ze na al die jaren hard werken ook echt niet blij met haar inkomen. Alleen had ze geen idee hoe het dan anders aan te pakken. Mieke had bovendien ook nog ns last van super belemmerende overtuigingen. Net zoals jij misschien?

Ze geloofde namelijk niet dat haar ideale klanten bereid zouden zijn een hogere prijs te betalen. Nee, het zou haar niet lukken….


 

Als de wil overwint, is geld geen obstakel


De angst voor verandering was op een bepaald moment gelukkig kleiner dan de wil voor een nieuw leven. Mieke zette de eerste stappen in een Persoonlijk Mastery Traject en tekende dan in voor het Steps2Success Mastermind Programma. Dat op zich was al super spannend want zulke investeringen waren helemaal nieuw voor haar.

Intussen heeft Mieke de koe bij de horens gevat en is haar eerste groepsprogramma ‘in 16 weken 10 kg lichter zonder het jojo-effect’ een feit.

En hebben er al 6 dames bevestigd en betaald op dag van vandaag. Op een periode van amper 2 weken sinds de lancering! Hoe cool is dat!

Wordt vervolgd schreef ze in haar laatste sms want Mieke is vastbesloten om nog meer dames echt te helpen met hun gewicht in 2015.

Enkel maar voordelen voor haar ideale klanten


Het zou zo maar kunnen dat jij nu denkt dat Mieke haar klanten flink belazerd door haar prijzen zo drastisch te verhogen. Niks is echter minder waar!

Integendeel: haar klanten worden er zelfs veel beter van.

Reden 1: Klanten engageren zich om 16 weken aan de slag te gaan samen met Mieke en een groep dames die hetzelfde probleem hebben.

Omdat ze niet meer per sessie moeten/kunnen beslissen of ze wel of niet nog een afspraak maken, is de kans op afhaken relatief klein.

Reden 2: De groep zorgt voor een veilige haven, voor herkenning en zorgt ervoor dat opgeven veel moeilijker wordt. De deelnemers hebben immers allemaal nu steun aan en van elkaar en dat helpt ontzettend om je doelen te bereiken. Als deelnemer kan je je worstelingen delen, maar heb je ook cheerleaders die met je mee juichen.


 

Voordelen voor Mieke


Voordeel 1: Ze weet zich verzekerd van een hoger inkomen voor de komende 16 weken. Anders was het steeds afwachten of iemand wel of niet zijn traject zou verderzetten en had ze geen zicht op haar te verwachten omzet.

Voordeel 2: Mieke kan op een heel andere manier werken door een groepsprogramma aan te beiden en daardoor ook veel dieper gaan met de deelnemers. Haar begeleiding wordt op deze manier veel rijker dan in de 1-1 sessies die vaak enkel dienden om te wegen, praktische tips te geven en dan alweer verder. Nu is er echt tijd en ruimte om ook de onderliggende problemen echt aan te pakken.

Nodeloos te zeggen dat ik super trots ben op Mieke.

Is het tijd voor jouw dromen?


Vind jij dat het tijd is dat jij nu ook echt aan de slag gaat met dat High End groepsprogramma ? Of heb je een andere professionele droom die je in 2015 eindelijk vervuld wil zien?

Mail me dan zodat we jouw gratis & vrijblijvende ‘Yeaahhhh ik wil meer in 2015’ call kunnen inplannen. In 30 minuten krijg je een helder beeld over waar je nu staat en waar je naartoe wil met een concrete tip hoe je dat kunt bereiken.

Echt, Mieke is het absolute voorbeeld dat iedereen zijn dromen kan realiseren en dat het vooral nooit te laat is. Wat Mieke kan na 30 jaar op dezelfde manier worstelen, kan jij immers ook voor je eigen leven.

Ik wens het jou ook allemaal toe en kijk er naar uit je snel te spreken!

Over de schrijver
Petra coacht al jaren ambitieuze onderneemsters die TOP zijn in hun vak en 1-1 werken met een volledig nieuwe sales & marketing aanpak. Zodat je ook als je 1-1 werkt je échte DROOMbedrijf realiseert. Met de omzet & de vrijheid van een online ondernemer. Zodat je als ambitieuze vrouw nooit nog moet kiezen tussen je ambities en een leuk leven! Terwijl je wél 1-1 blijft werken én je je klanten nog beter helpt.
Reactie plaatsen

We use cookies