Page content

Wat een onzin dat de keuze van een niche, doelgroep etc. zorgen voor succes!

Ja, je leest het goed! Het is werkelijk pure en totale onzin dat een goede niche, een perfect afgebakende doelgroep, een nieuwsbrief met content en al die andere dingen die marketingguru’s jou beloven, voor jou succes zorgen.

En waarschijnlijk ga je nu verwijzen naar mijn artikel van vorige week: Hoe mijn worsteling jou 10.000en EURO kan opleveren en waarin ik het dus heb over het verschil dat al die dingen voor mij hebben gemaakt.

En toch zeg ik nu:

Gooi al die marketingtroep ineens overboord!

Of ik dat meen?

JA! want het werkt gewoon niet.Of toch niet zonder meer….

Kijk eens na bij jezelf. Zijn het die dingen zoals nieuwsbrief, blog, netwerken…. die voor jouw succes zorgen? Of is er toch iets anders aan de hand?

Doe voor jezelf de oefening en vul 3 zaken in die volgens jou voor de vooruitgang van jouw bedrijf zorgen. Of die jij vindt dat nog ontbreken om tot die echte doorbraak te komen:

 1. ….
 2. ….
 3. ….

Wat zijn je bevindingen?

Waar zit het dan wel?

Door de reacties op het artikel van vorige week: Hoe mijn worsteling jou 10.000en EURO kan opleveren” ben ik ook mijn eigen verhaal opnieuw gaan analyseren. Want klopt het wel dat die technieken die ik heb geleerd, gezorgd hebben voor de hoge vlucht die innerOUT heeft genomen?

Natuurlijk klopt dat en is het belangrijk om voor een florerend bedrijf de fundamenten duidelijk te hebben om die klantenmagneet te kunnen worden of zijn. Ik som ze graag nog even voor je op:

 • duidelijk afgebakende doelgroep
 • een niche die zich in eenvoudige woorden laat vertalen
 • een sterke marketingboodschap die kort samenvat wat je doet en het reptielenbrein triggert
 • praten in baten in plaats van in processen
 • etc. etc. etc.

Je hebt slechts 1 factor nodig voor een torenhoog SUCCES!

Al die elementen die je leert in marketingcursussen gaan namelijk pas werken als er er 1 ding bij jou verandert. Het gaat over jouw :

MINDSET!

Je kan nog zo goed zijn in alle technieken, als jij geen winnende mindset hebt of ontwikkeld gebeurt er niks. Echt totaal helemaal niks, nada, niente….

Hoe mindset het verschil maakt

Het concept de klantenmagneet is net daarom een combinatie van Marketing, GUNFactor en Mindset.

Ik had zelf voor innerOUT alles op een rij wat ik in de verschillende coachingprogramma’s had geleerd. En toch kwam er geen doorbraak. Letterlijk SUF heb ik me bedacht over wat ik nu nog meer kon doen zoals:

 • Hoe kan ik (nog) beter leren schrijven zodat mijn artikels boeiender worden?
 • Wat moet er nog veranderen op mijn website zodat klanten spontaan naar mij komen?
 • Misschien moet ik toch maar een nieuwe niche, een nieuwe doelgroep kiezen….
 • etc. etc. etc.

Moedeloos werd ik er van en ik kwam tot de constatatie dat al die opleidingen weggegooid geld waren en ik simpelweg niet geschikt voor het ondernemerschap.

Tot de ommekeer!

Ineens, echt heel ineens en op het meest ondenkbare tijdstip, veranderde er iets in mezelf. Ik besefte dat ik en enkel IK het was die het succes van innerOUT belemmerde! Een heel bijzonder moment want op dat ogenblik voelde ik me voor misschien wel de allereerste keer écht SUCCESVOL.

Is dat inderdaad zo vanzelf gekomen?

Nee, ik durf wel te stellen dat dat komt door de investering die ik in innerOUT en mezelf heb gedaan om voor intense coaching en opleiding te kiezen.

De zaadjes voor de verandering zijn in die programma’s en door mijn coaches gelegd. Maar enkel ikzelf kon ervoor zorgen dat ze begonnen te groeien en blijven groeien. En sinds dat moment zijn mijn dromen veranderd. Mijn ambities zijn nu SKY HIGH en ik WEET dat ze met veel vallen en opstaan, zullen verwezenlijkt worden!

Ben jij klaar voor een échte verandering in je bedrijf en je leven? Kijk dan of ‘Klantenmagneet in 5 stappen’ voor jou geschikt is.

In juni start het 6-maanden programma: ‘Klantenmagneet in 5 stappen’ waardoor je een echte doorbraak kan creëren! Ook als je nu al een bloeiend bedrijf hebt, leer je hoe je je omzet kan verdubbelen! En dat zonder harder te werken.

Wil je meer weten over het programma? Geef je op voor een GRATIS doorbraaksessie:

Omdat het een erg intensief en ambitieus programma is, kunnen enkel de hele gemotiveerde ondernemers hieraan deelnemen. Het is bedoeld voor ondernemende vrouwen die een bedrijf met een omzet van minstens 6-cijfers willen neerzetten en zo hun droom beleven.

Comment Section

0 reacties op “Wat een onzin dat de keuze van een niche, doelgroep etc. zorgen voor succes!

Plaats een reactie


*


Klik gerust eens door onze categorieën heen: