Page content

Werken met mij

els deboutteIk huurde Petra Mertens in als business coach toen mijn onderneming in haar 3e jaar het plots zwaar kreeg. Tot dan toe kreeg ik mijn orderboek voldoende gevuld met opdrachten in onderaanneming. Toen ik besloot Elsewhere Consulting en Make me Fly! een eigen plek in de wereld te geven, bleek dat moeilijker dan gedacht. Ik ben wel een goeie coach en trainer, van marketing & verkoop had ik helaas geen kaas gegeten.

Intussen haal ik lange termijn opdrachten bij grote bedrijven binnen onder mijn eigen naam en heb ik een eigen team van professionele loopbaanadviseurs die in onderaanneming voor mij werken.Els Deboutte, Elsewhere Consulting

 

foto Valerie

“Ik kwam thuis na de VIP-dag met Petra en verdubbelde mijn prijzen. Ik was doodsbenauwd, maar niemand die er iets over zei. Integendeel: ik kreeg enkel leukere klanten die met plezier mijn hoge tarieven betaalden.

Intussen is mijn business volop geëvolueerd, maar pas ik Verbindend Verkopen nog steeds toe. Mijn afkeer voor het commerciële luik is hiermee volledig verdwenen. Aanrader”Valerie Maes, StudioB1

 

mieke

 “Ik werk al + 30 jaar als diëtist en heb steeds een heel goedgevulde praktijk. Maar ik was het beu om zo hard te werken met zulke lage tarieven. Ik droomde er al jaren van om een groepsprogramma te hebben, maar durfde de stap nooit zetten. Want wie zou er in hemelsnaam 20X MEER betalen dan de prijzen die ik steeds had gevraagd.

De coaching met Petra heeft me de nodige vaardigheden & zelfvertrouwen gegeven om het WEL te doen. In januari startte mijn eerste groep die in 3 weken tijd vol was! Aan een tarief dat 23X HOGER is dan ik ooit had gevraagd. Mijn investering met Petra had ik in 1 maand dan ook al helemaal terugverdiend. Mieke Mommen, Diëtiste

Wil jij ook aan de slag met jouw bedrijf en jouw groei?

Begin met het aanvragen (en toepassen) van het  gloednieuwe E-book : ‘Word een Sales Queen en Verdubbel je omzet (zonder harder te werken).

Jaaaa, stuur mij dat E-book!

Bij Petra ga je genadeloos analyseren wat er in de weg staat om zelfbewust over te komen in je contacten met anderen.

Je onderzoekt wat je belemmert om zakelijk beter zichtbaar te durven zijn. Met gerichte oefeningen en acties laat ze je aan de slag gaan met je zelfbeeld.

Het resultaat hiervan is dat je als een ander mens weer weggaat. Je komt zo dichter bij het doel: jezelf beter en makkelijker presenteren en naar buiten durven treden. Maar vooral om echte aandacht voor anderen te hebben en dat maakt het verschil. Echt een eye-opener deze dag.

Ik raad het iedere ondernemende ambitieuze vrouw aanWelmoet Babeliowsky, Autorespond.nl

 

 

 

 

“Als je bedrijf organisch groeit van een éénmansbedrijf naar een bedrijf met meer en meer medewerkers, sta je er niet altijd bij stil welke klanten je precies wil aantrekken.

Het werk komt binnen, je voert het uit met dezelfde aandacht en betrokkenheid, voor elke klant op dezelfde manier. En af en toe, in vervelende situaties, bedenk je je dan wel eens, voor deze klant wil ik in de toekomst liever niet meer werken. 

Iemand van buitenaf die met een frisse blik naar je bedrijf kijkt, enkele pertinente vragen stelt (en ik geef toe, soms zijn daar ook ‘vervelende’ vragen bij ☺), je doet nadenken en je ook op weg helpt om een aantal kleine zaken te veranderen die echter een blijvende en positieve invloed hebben op je bedrijf.

Petra is sterk in het stellen van zeer gerichte vragen, in het helpen reflecteren, in het coachen, in het leveren van meerwaarde aan je onderneming… Greet Ceulemans, GCM-A

 

“Ik was bijna verlamd van twijfel op het einde van die eerste dag van het event. Het ging over echt een heel fiks bedrag! Maar ik wilde het allemaal zooo graag dat ik toch JA heb gezegd. Die nacht heb ik echt niet geslapen 🙂

Tot op de dag van vandaag ben ik super blij met die beslissing! Het jaarprogramma heeft me hele concrete en praktisch toepasbare handvaten gegeven om met mijn bedrijf te groeien. Ik heb zelfs al geïnvesteerd in een vervolg met Petra!

Ik had echt nooit gedacht dat ik EUR 1200 voor een fotoreportage zou durven vragen (EN krijgen). En al helemaal niet dat ik EUR +10.000 opdracht heb als huisfotograaf bij een grote retailer. Dat is echt kicken.In de eerste helft van 2015 realiseerde ik al meer dan 12 maanden! Katrien Bels, www.katrienbels.be

Klik gerust eens door onze categorieën heen: